A MARMOLES CANOVELLAS som especialistes en reformes integrals a Canovelles i en tota Catalunya. Duem a terme la teva reforma integral o parcial de forma professional i personalitzada, adaptant-nos a les teves necessitats i al teu pressupost. Disposem d’un equip expert en reformes d’exteriors i interiors de qualsevol tipus: empreses, habitatges, oficines, locals comercials,… participant en tot el procés de la nova construcció o reforma, escollint distribució, material, color,…

Després de reunir-nos amb tu i entendre com t’agradaria que fos la teva reforma integral, totalment sense compromís, el nostre departament d’interiorisme elaborarà un pressupost perquè valors com serà el resultat final de la rehabilitació i poder realitzar qualsevol canvi que consideris oportú.

Per disposar del pressupost personalitzat tan sols has de contactar amb nosaltres.

Durant la fase inicial de la teva reforma integral rebràs assessorament personalitzat tant per part dels nostres dissenyadors d’interiors com per part de l’encarregat d’obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia el treball i contactarà amb tu sempre que sigui necessari.

Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques capdavanteres perquè s’aconsegueixi el millor resultat en la teva reforma integral d’interiors. Millorarem la imatge del teu habitatge sense cap imprevists.

Amb MARMOLES CANOVELLAS veuràs que tot són avantatges! Ens dediquem plenament a la teva reforma integral i sempre estem oberts a l’intercanvi d’idees. Recorda que ens adaptem a tu i a les teves necessitats: explica’ns la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!